Programma’s die jou helpen om meer klanten te bereiken met je missie op een manier die bij JOU past.

Hier vind je een overzicht van alle diensten van Amber van der Wiel.

Spiritueel Business Consult

Een Spiritueel Business consult via Skype of telefoon duurt 45-60 minuten en gaat jou helpen om:

  • Een doorbraak te maken in de blokkades die je tegenhouden om te groeien met je bedrijf
  • Een ‘roadmap’ te ontwikkelen, zodat je weet wat je moet doen om je omzet te vergroten
  • Met nieuwe energie en inspiratie de volgende stap te maken in je bedrijf

( Af en toe maak je kans om dit consult te winnen. Klik hier om je alvast aan te melden. De wachtlijst is groot dus wil je direct aan de slag boek dan meteen een sessie)

Ervaringen cliënten n.a.v een businessconsult:
salon coach

Voordat ik met Amber een businessconsult had, merkte ik dat het klantenbestand in mijn praktijk voor huidverzorging wat afnam, wellicht door de crisis dacht ik.

Na dit businessconsult met Amber werden mij een aantal zaken duidelijk. Ik ben alle tips gaan toepassen, want ik hoefde niet langer te twijfelen. Met deze juiste doelgroep krijg ik nu de juiste klanten die bij mij en mijn praktijk passen!

Deze klanten zijn echt toe aan huidverbetering en willen daar ook in investeren. Ik heb het nu lekker druk en dat geeft nieuwe energie en dus een positieve flow.

Ik ben Amber dankbaar, zij heeft mij op het juiste moment gemotiveerd en geïnspireerd, door haar vraagstelling is mij een heleboel duidelijk geworden. Dit heeft een bijdrage geleverd aan de stap die ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien.

Ik kan de coaching van Amber dan ook echt aanbevelen aan anderen. Nogmaals dank Amber!

Anky Arink

www.mooiinbalans.com

In alle programma’s krijg je eenvoudige maar zeer hoogwaardige marketing- en verkooptools aangereikt die je meteen gaat implementeren, zodat je op een snelle manier groeit met je bedrijf. Je komt meteen in actie zult merken dat je snel je omzet verhoogt.

The InnerArt Of BusinessCreation

Dit programma is voor jou als je al vele groepsprogramma’s heb gevolgd op het gebied van marketing maar nog steeds niet van de grond komt met je bedrijf.  Je gaat leren om vanuit je hoger bewust zijn snel resultaat te boeken met je bedrijf, zodat je vrij en onbelemmerd gaat ondernemen omdat je in de flow zit. Klik hier voor meer informatie

BeautyMinds VIP-programma   ‘In 3 stappen meer klanten en omzet’

Heb je het gevoel dat je NU actie moet ondernemen om te groeien met je bedrijf? Wil je niet langer wachten op events of een jaarprogramma’s? Wil je graag één op één met mij werken en training & coaching krijgen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Dan help ik je graag. Wil je meer weten of een vrijblijvend gesprek?  Ook voor teams in een salon ben ik beschikbaar. Stuur een mail naar info@ambervanderwiel.nl voor meer informatie.

Jaarprogramma Bouw Een Florerend Bedrijf   

Nog 2 plekken beschikbaar voor het najaar 2014.

Dit programma start slechts 2 keer per jaar. 4 & 5 oktober start ik weer met een nieuwe groep ambitieuze ondernemers met een missie.  Hoor jij hierbij? Klik dan hier voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Internationaal Gecertificeerd Spiritueel Businesscoach programma

In dit programma leer je business & spiritualiteit op een praktische manier samenkomen en kun je deze filosofie ook op je klanten toepassen.  Je wordt niet alleen een businesscoach maar ook een transformatiecoach, zodat je klanten snel succes worden.  Kijk op www.businesscoachopleiding.nl voor meer informatie

Programma exclusief voor schoonheidsspecialisten die worstelen met productverkoop

Exclusief voor schoonheidsspecialisten die worstelen met het verkopen van producten heeft BeautyMinds een programma ontwikkeld. In dit programma krijg je het beautyminds verkoopmodel© aangereikt waarmee je moeiteloos meer producten verkoopt. Zonder te pushen maar op een integere en professionele manier. Ook ga je samen met mij een businessmodel ontwerpen voor jouw salon zodat je meer gaat verdienen en op den duur minder hoeft te werken.  Je krijgt privé training en coaching zodat je daadwerkelijk actie onderneemt. Let op dit programma is alleen voor salons met een minimale omzet van 50.000 euro op jaarbasis.

Programma voor salons met een omzet van minimaal 20.00 tot 50.000 euro p.j. Neem contact op voor meer informatie. Je kunt mailen naar info@ambervanderwiel.nl of bellen 06 47 777 945

E-zine plus gratis trainingen

In iedere e-zine ontvang je praktische tips en informatie om met je missie meer klanten te bereiken en je omzet te verhogen. Ik combineer business met spiritualiteit wat betekent dat je ook artikelen of training krijgt in persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt je via mijn e-zine op de hoogte gehouden van gratis online trainingen en teleseminars. Aanmelden is gratis.

Je gegevens zijn veilig bij mij en deze worden nooit aan derden verstrekt.

 

Speak Your Mind en laat een reactie achter

Leave A Response

* Denotes Required Field