BM2

Ontdek hoe je eenvoudig een doelgroep kiest waardoor je een goedlopende salon of praktijk creëert en vervolgens eenvoudige marketing toepast die zorgt voor goed betalende klanten.

Wil jij ook gemakkelijk klanten werven en kun je wel wat hulp gebruiken?

De eerste stap naar een succesvol bedrijf is het kiezen van een doelgroep in een winstgevende niche.

Het kiezen van een doelgroep gaat veel verder dan alleen weten of je je op mannen wilt richten of op vrouwen.

Hoe beter jij je doelgroep omschrijft hoe groter jouw aantrekkingskracht wordt op goed betalende klanten.

Hoe sneller jij omzet gaat maken met je salon of praktijk.

salon coach"Voordat ik met Amber een businessconsult had, merkte ik dat het klantenbestand in mijn praktijk voor huidverzorging wat afnam, wellicht door de crisis dacht ik.

Klanten annuleerden makkelijker hun afspraken en kwamen minder frequent voor hun behandeling en er vielen gaten in mijn agenda, dit kende ik niet.

De doelgroep die ik altijd had aangetrokken, paste niet meer bij mijn nieuwe visie. Er moest iets veranderen dat was duidelijk, maar wat….dat wist ik niet.

Ik had wel duidelijk dat ik me met mijn praktijk wilde richten op huidverbetering, want dit zou mijn nieuwe visie worden. Ik wist alleen niet goed hoe ik dan de juiste klanten zou kunnen aanspreken en bereiken. Hoe zou ik dat voor elkaar kunnen krijgen?… ik hield me nog vast aan de oude situatie en vond het moeilijk om daadwerkelijk de stap te zetten die ik voor ogen had voor mijn praktijk.

Na dit businessconsult met Amber werden mij een aantal zaken duidelijk. Ten eerste ben me gaan focussen op een nieuwe doelgroep, ten tweede ik ben dit duidelijker gaan communiceren in mijn marketing, en ten derde ben ik alle tips gaan toepassen, want ik hoefde niet langer te twijfelen. Met deze juiste doelgroep krijg ik nu de juiste klanten die bij mij en mijn praktijk passen!

Deze klanten zijn echt toe aan huidverbetering en willen daar ook in investeren. Ik heb het nu lekker druk en dat geeft nieuwe energie en dus een positieve flow.

Ik ben Amber dankbaar, zij heeft mij op het juiste moment gemotiveerd en geïnspireerd, door haar vraagstelling is mij een heleboel duidelijk geworden. Dit heeft een bijdrage geleverd aan de stap die ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien.

Ik kan de coaching van Amber dan ook echt aanbevelen aan anderen. Nogmaals dank Amber!"

Anky Arink

www.mooiinbalans.com

Wil je goed van start gaan en ontdekken waarom er soms tien kappers in Één straat zitten en toch omzet maken?


 

Wil deze geheimen ook leren?

Investeer dan in de zelfstudie: Kies je doelgroep en werf gemakkelijk klanten

kies je doelgroep zelfstudie cover

In deze zelfstudie ga jij leren:

 • Hoe je een klantmagneet wordt.

  Ontdek hoe jij jezelf onderscheidt van de concurrent.

  Waarom jij hogere prijzen kunt vragen wanneer je een doelgroep kiest

  Hoe je in contact komt met jouw doelgroep

 • Hoe je de meest gemaakte fouten en angsten voorkomt bij het kiezen van je doelgroep

  Veel ondernemers maken grote fouten bij het kiezen van een winstgevende doelgroep.

  Ontdek welke valkuilen je beter kunt vermijden en hoe je angst om te kiezen overwint.

  Wanneer jij kiest, kiezen je klanten voor jou!

 • In 3 simpele stappen jouw doelgroep kiezen met behulp van een uitgebreid werkboek

  In het werkboek met handige templates en checklists leer je, hoe al jouw kennis, ervaring en talenten samenkomen in jouw bedrijf. Hierdoor kun je gemakkelijker kiezen voor een winstgevende doelgroep.

arrow

Bonus t.w.v 197 euro ( geldig tot  30 juli 2016)

30 minuten 1 op 1  coaching in het kiezen van je doelgroep.

Het kiezen van je doelgroep is een uitdagend proces.  Dat begrijp ik heel goed. Daarom ga ik je helpen met het finetunen van je doelgroep en gaan we samen een krachtige marketing boodschap maken, zodat je een magnetische aantrekkingskracht krijgt op je klanten. 

Dit is wat je krijgt t.w.v 344 euro

Kies je doelgroep en werf gemakkelijk klanten t.w.v 147 euro.

Bonus t.w.v 197 euro

45 minuten coaching plus het maken van je marketingboodschap

De totale waarde van dit pakket is 344 euro.  

Investeer NU in jezelf en zet de eerste slimme start op weg naar een succesvol bedrijf voor slechts 97 euro

Ja, ik investeer slechts 97 euro en ga mijn doelgroep kiezen

Na betaling kun je de zelfstudie meteen downloaden