Ibiza Retreat 2015

Vorig jaar zomer had ik een droom.

Ik wilde mensen transformeren van een 1.0 versie naar een 2.0 versie.

Hoe ik daar bij kwam?

Naast mijn werk als businesscoach zorg ik voor diepgaande transformatie bij de mensen die ik 1 op 1 begeleidt in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Zo help ik mijn cliënten & cursisten naar het nieuwe bewustzijn en het nieuwe ondernemerschap.

Omdat ik zo ontzettend van reizen hou, leek het me een goed idee om mensen te transformeren op een mooi eiland.  Lekker op mijn slippers in mijn zomerjurkje, in het zonnetje met een wijntje erbij en dan het liefst op een loungebank ofzo.

Ja dat was mijn droom. 🙂

Zo gedroomd zo gedaan, want afgelopen mei kwam mijn droom uit!

Op Ibiza mocht ik mijn superleuke klant Lillian en haar team ontvangen voor een week vol gezelligheid en transformatie.

Let the Magic Begin.

0001

 

 

 

 

 

Na anderhalve dag hadden de deelnemers al het gevoel dat ze hier veel langer waren. Ook zei één van deelnemers : ” Ik had verwacht dat dit heel zweverig zou zijn, maar naar anderhalve dag heb ik al zoveel inzichten gekregen”

Iedere deelnemer werkte aan haar eigen uitdagingen. Wat wil je loslaten en hoe wil je verder in het leven stond centraal.

Wie ben je nu en wie wil je werkelijk zijn? Waarschijnlijk je ECHTE ZELF toch?

Op 4 Mei hebben we daar had aangewerkt. Om op 5 mei bevrijdingsdag te vieren.

We hebben gewerkt met de energie van de volle maan en de energie van de prachtige berg van de Es Vadra om ons weer helemaal op te laden.

Esvadra Amber

De deelnemers kregen onbeperkt coaching en diverse workshops waaronder Sprankelende video’s maken van Brenda Kok.

Transformatie

De echte transformatie vond plaats tijdens de coachsessies. Diepgaande gesprekken waarbij er een hoop is veranderd op energetisch en mentaal vlak.

Zo was er een deelneemster die zichzelf niet mooi vond. Iedere keer als ze zichzelf terug zag op video werd ze geconfronteerd met een negatieve stem die haar vertelde dat ze niet mooi was.

0201

Binnen een uur hadden we dit getransformeerd in haar mind en kon ze tegen zichzelf en haar collega’s zeggen: ” Ik ben mooi!”.

Dit was zo superwauw!

Ibiza stad

Aan het einde van de week, op de laatste avond, gingen we naar Ibiza stad om de week af te sluiten.  De hele week was al magisch, maar op de laatste avond kreeg ieder van ons ( inclusief ik) nog even een test van het universum.

Als 2.0 versies zagen we er allemaal feestelijk uit en in het cafe waar we waren, werd ieder van ons uitgedaagd om het geleerde van de week in de praktijk te brengen.

Ik ga hier niet teveel op in wat details betreft maar het was echt heel leuk om te ervaren!

Ibiza retreat collage

Sentimenteel afscheid

De volgende dag vlogen de dames weer naar huis. We namen afscheid van elkaar en Lillian zei vol dankbaarheid tegen me:  ” Ik weet niet wat je met mij en mijn meiden heb gedaan, maar dit was letterlijk magisch!”.

En toen kwam bij mij de ontlading.  Want voor de eerste keer vond ik het best spannend. Ik was ook ontzettend dankbaar want mijn doel was bereikt en mijn was droom was uit gekomen. De deelnemers vlogen weer naar huis als een nieuwe versie van zichzelf.  En eigenlijk is de 2.0 versie een stap dichter bij de persoon die je ECHT bent. Zonder maskers en ballast uit het verleden.

Dit smaakt naar meer! Wil jij ook een transformatieweek ervaren voor jezelf of met je team? Mail dan naar amber@amberdasilva.com en vraag naar meer informatie.

En natuurlijk kan ik wel zeggen dat het geweldig is, maar dat kan ik beter over laten aan de deelnemers:

 

 

Speak Your Mind en laat een reactie achter

Leave A Response

* Denotes Required Field