Mijn naam is Amber Da Silva/strong>

Amber van der Wiel

BeautyMinds

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In mijn opleidingsinstituut BeautyMinds is het mijn passie om ondernemers alles te leren op het gebied van spiritualiteit & bewustzijnsgroei in combinatie met de nieuwste marketing en sales strategieën, zodat zij op een snelle manier groeien naar een omzet van minimaal 100.000 euro per jaar of meer.

Veel ondernemers verdienen te weinig om vervullend leven te leiden.

Je bedrijf is het middel om je dromen waar te maken.

Een leuke lifestyle met genoeg vrije tijd en een riant inkomen.

Ik geloof er in dat iedereen in overvloed en rijkdom kan leven. Je moet alleen de skills leren die ervoor zorgen dat je moeiteloos succesvol wordt.

 

Zo kun je overvloed en rijkdom creëren op elk gebied van je leven.

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier honderden ondernemers mogen begeleiden naar een succesvollere groei van hun bedrijf en leven.

Ik vind het gedrag van mensen fascinerend en ben geboeid door alles wat wij niet kunnen waarnemen met onze vijf zintuigen.

Vanaf mijn 15e bestudeer ik al het gedrag van mensen, emoties, energie, Quantum fysica en bio bio-energetica. Ik ben meester in neuro linguïstisch programmeren, internationaal gecertificeerd businesscoach, financieel mindset coach spiritueel business coach, healer en reader.

Al mijn kennis en levenservaring zit verwerkt in mijn prachtige programma’s waar mijn klanten succesvol mee zijn. Nationaal en internationaal laat ik me regelmatig bijscholen, zodat ik de nieuwste kennis en inzichten kan delen met mijn klanten en omdat ik super leergierig ben.

Het ondernemerschap is bij mij niet altijd over rozen gegaan. Ik heb veel breakdowns, zoals ik ze noem, gehad. Van een succesvol bedrijf naar bijstandsaanvraag. Van bijstandsaanvraag naar een internationale doorbraak met mijn bedrijf binnen 4 weken en een omzet waar je ‘u’ tegen zegt.

Het ondernemerschap is een behoorlijke rollercoaster van emoties. Leuke en niet leuke. Maar dankzij deze ervaringen ben ik nu in staat om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Niet alleen met hun bedrijf maar ook in hun prive leven. Deze twee gaan nu eenmaal samen.

Spiritualiteit heeft voor mij niets met ‘zweverigheid’ te maken, maar met levensstijl. Gewoon met beide voetjes op de grond en actie ondernemen om te bereiken wat je wilt in dit leven.

Dit zou je niet zeggen als je mij en mijn gedrag ziet.

Daarom noemen ze mij internationaal de:  ‘Spiritual Gangster’.

Want woorden die mij kenmerken zijn:

Rebels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder is de wereld rondreizen mijn passie.  Home is where the heart is. (en mijn laptop ;-))

Lekker avonturieren, nieuwe mensen ontmoeten en leren van de beste ondernemers op deze planeet.

Amber van der wiel

Ik kom graag in contact met bewuste mensen/ondernemers die het beste uit hun leven en bedrijf willen halen.

Ondernemers die begrijpen dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor hun succes en dus niet de buitenwereld, maatschappij of omgeving.

Ondernemers die willen ondernemen zonder regels of MOETEN vasthouden aan systemen van andere mensen. Je wilt vrijheid ervaren en voelen. Je wilt  je bewustzijn verhogen, zodat je vanuit je hart gaat ondernemen op een manier die helemaal bij jou past!

Ik werk het liefst met ondernemers met een missie en passie voor hun vak. Een missie waarmee jij een bijdrage wilt leveren aan een leukere wereld.

Ik begeleid je graag naar jouw ideale business en levensstijl waarin jij succesvol bent en genoeg geld verdient om je missie te leven.

Resoneert dit met jou? Klik dan hier voor een kennismakingsgesprek waarin wij samen gaan kijken of we met elkaar samen kunnen werken. Coaching en training geef ik op leuke locaties met lekker eten en drinken in Nederland, Ibiza of online via Skype.

Op jouw missie en succes.

Je leeft maar 1 keer dus maak er het beste van 🙂

Groetjes Amber

Speak Your Mind en laat een reactie achter

Leave A Response

* Denotes Required Field